top of page
2f5681_5296290c70b0479fb640cadd98d7bd8b~mv2.jpg

Bakkersbeleving

Stap aan boord van de Langedijker koolschuit en beleef een uniek teamuitje naar de lokale banketbakker, sinds 1914 in Broek op Langedijk. Vertel dat maar eens aan je vrienden. Jullie avontuur begint al bij Museum de Broekerveiling, waar jullie aan boord gaan. Laat de schipper jullie meenemen door het sprookjesachtige Rijk der Duizend Eilanden, terwijl hij historische verhalen verteld over de omgeving. Dus vraag hem gerust het hemd van zijn lijf.

Na een tijdje op het water krijgen jullie vast trek, komt dat even goed uit. De koolschuit meert aan, en een korte wandeling brengt jullie bij de banketbakker. Hier staat een onvergetelijke, educatieve en smaakvolle teambuilding ervaring op jullie te wachten. Samen met je team ga je aan de slag met het maken van heerlijke truffels, Langedijker eierkoeken en vers speculaas.

De bakker deelt niet alleen zijn passie voor bakken, maar ook de rijke geschiedenis achter zijn ambacht. Van bakkersgerei, zoals banket vormpjes uit de jaren 50 tot receptenboeken uit de jaren 30. Maar ook verhalen achter het brood over de hele wereld, je kunt het zo gek niet bedenken tijdens deze bijzondere beleving. Een teambuilding die niet alleen smaakpapillen prikkelt, maar ook de teamgeest versterkt met een vleugje geschiedenis en ambachtelijkheid.

Toch liever een andere beleving? 

Laat je inspireren door onderstaande Teambuilding & Heisessies. Of klik hier voor meer belevingen.

Locatie:
Extra opties toevoegen:
Bijeenkomst uitbreiden met:

Ons doel: Dat je je meer thuisvoelt dan te gast. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Reserveringsaanvraag

Vul onderstaand aanvraagformulier in en wij verzorgen alles tot in detail

bottom of page