top of page

    

Exclusieve & compleet verzorgde Teambuildingsdagen min. 20 pers. vanaf 137,50 p.p. ex. BTW i.c.m. onze unieke vergaderlocatie hanteren we een minimaal van 8 pers.

Teambuilding & Heisessies

Schudt jouw team weer even wakker met een onvergetelijke ervaring die de onderlinge band versterkt en iedereen echt met elkaar laat connecten. Ons geheime eiland biedt de perfecte setting om grenzen te verleggen en het groepsgevoel te vergroten. Daag je team uit met activiteiten zoals een sessie met een personal trainer, buitenactiviteiten zoals kajakken, suppen, varen met een competitie-spelelement - en dat allemaal op een duurzame manier. Of kom juist tot rust met een inspirerende  yogasessie. Verken het sprookjesachtige Rijk der Duizend Eilanden tijdens een avontuurlijke tocht met onze Vergadersloep of ontdek de kracht van lachen met een unieke Lach Workshop. Voor de durfals is er zelfs de mogelijkheid om deel te nemen aan een verfrissende Wim Hof IJsbad Experience.

 

Wij nemen de organisatie van jullie complete belevingsdag uit handen, tot in de kleinste details. Geniet van een kakelverse lunch, een overheerlijk diner of een sfeervolle BBQ, allemaal verzorgd door lokale horeca uit het authentieke Dijk & Waard. En dit alles op de meest unieke locaties in Langedijk.
 

Ons doel is simpel: we willen dat je je meer thuis voelt dan te gast. Laat je inspireren door de mogelijkheden hieronder en geef je team of club een ervaring die nog lang in de herinnering zal blijven. Benieuwd naar wat wij voor jouw groep kunnen betekenen? Ontdek het zelf en laat ons jullie unieke dag samenstellen.

 

IMG_9497.jpeg

IJsbad Experience

Voeg een energieke twist toe aan je vergaderingen met onze unieke break. Onder leiding van de gecertificeerde Wim Hof-trainer, René Valk, krijg je niet alleen ademhalingstraining, maar leer je ook verbinding te maken met je lichaam. Dit gebeurt via een gedeeltelijke koudetraining en een verfrissende ijsbadervaring voor je handen en armen. Laat deze verkwikkende onderbreking je vergaderingen naar een hoger niveau tillen, waarbij je zowel mentaal als fysiek nieuw leven inblaast. Bereid je voor op een energieboost en ontdek hoe deze break het verschil kan maken in jouw vergaderingen!
 

Ontdek de voordelen van onze training:

 • Verbeterde concentratie voor jouw team tijdens vergaderingen

 • Praktische en duidelijke uitleg over stress

 • Effectieve strategieën om stress te beheersen 

 • Herwin nieuwe energie door je lichaam in volle kracht te brengen

 • Van tunnelvisie naar de helikopterview.

 • Diepe ontspanning dankzij nieuw gevonden zuurstof.

 • Verhoogde concentratie en ademhalingscontrole

 • Stimuleer een betere vetverbranding

 • Natuurlijke balans tussen lichaam en geest

 • Herontdek het oergevoel

 • Een zuurstofrijk lichaam geeft je een energieboost die de hel dag aanhoudt
   

Ontdek de kracht van gerichte aandacht op ademhalingstechnieken, koude training, beweging en mentale fitheid. Leer hoe je waardevol kunt zijn voor jezelf en anderen. Vind innerlijke rust en ontdek methoden om zowel je mentale als fysieke kracht te vergroten. Onze trainingen zijn niet alleen heerlijk, maar ook ontworpen om gezondheid, weerstand, energie en stressbeheersing te integreren. Vertrouw op de expertise van deze professional en ervaar de transformatie naar een evenwichtiger en vitaler leven. Ontdek hoe onze training de sleutel is tot een geoptimaliseerd functioneren in werk en leven.

Een workshop of beleving bij LangedijkerUitje is altijd i.c.m. onze unieke Vergaderlocatie, Vergadersloep of compleet georganiseerde en Verzorgde teambuildingsdag.

Duik in de ultieme teambuilding-ervaring
met onze workshop Yoga

Stel je voor: suppend, varend of kajakend met jouw team naar een mysterieus eiland of betoverende kerk, waar een onvergetelijke yoga-sessie op jullie wacht. Onder begeleiding van een ervaren yogadocente, die als geen ander weet hoe ze groepen kan betoveren, beleef je samen een unieke verbinding met de natuur en met elkaar.
 

Laat je leiden door de rustgevende kracht van yoga te midden van het betoverende Rijk der Duizend Eilanden. Vrees niet de koude wateren als je besluit te gaan suppen - speciale pakken zorgen voor comfort en warmte, zodat jij je volledig kunt focussen op de zen-momenten.

Vertel na jullie teambuildingsdag vol trots over deze unieke belevenis, waarbij avontuur, natuur en teamspirit samenkomen. Maak van jullie heisessie een onvergetelijke herinnering en laat je inspireren door de magie van Yoga!

Trainingslocatie Heerhugowaard Vergaderlocatie Heerhugowaard Teamdag Heerhugowaard Groepsactiviteiten onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek efficiëntie creëren binnen een groep mensen Afdelingsuitje Personeelsuitje Inspirerende dag in Dijk & Waard Op maat Exclusief Unieke dag
Schermafbeelding 2024-01-11 om 16.15.57.png

Leer je collega's beter kennen met de goedlachse trainster die jullie meeneemt in de wereld van spielerij

Welkom in de verrukkelijke wereld van spielerij, waar de goedlachse trainster jullie meeneemt op een onvergetelijk avontuur vol speelsheid en hilariteit!
 

Stap uit de dagelijkse sleur en omarm de lachwekkende mogelijkheden om je collega's op een heel nieuwe manier te leren kennen. Tijdens deze workshop staat plezier voorop, en gegarandeerd zullen de lachspieren flink aan het werk worden gezet. De trainster is een ware meesteres in het vak, zorgt ervoor dat jullie lachen, gieren en brullen op een manier die het teamgevoel versterkt.
 

Binnen no time ontstaat er een unieke verbinding tussen collega's, dankzij de speelse aanpak van deze doorgewinterde dame. Laat je verrassen door de kracht van het lachen en ontdek hoe een workshop niet alleen vermakelijk is, maar ook bijdraagt aan een hechter en meer verbonden team. Bereid je voor op een dosis speelse energie die nog lang zal nagalmen op de werkvloer!

Percussie workshop

Ontdek de kracht van ritme en teambuilding met onze unieke percussie workshop. Samen met je team duik je in de wereld van beats, geleid door een ervaren percussie trainer die je alle geheimen van het vak onthult. Voel de energie stromen terwijl je samen werkt aan het perfecte ritme.
 

Deze unieke en leerzame ervaring staat volledig in het teken van samenwerken, observeren en luisteren. Onder leiding van onze deskundige trainer ontstaat er een effect die niet alleen het ritme versterkt, maar ook de teamgeest bevordert. Creativiteit en humor spelen een centrale rol, waardoor de workshop niet alleen leerzaam, maar ook onvergetelijk wordt.


Na deze inspirerende sessie gaat jouw team niet alleen met een vernieuwd gevoel van samenhorigheid naar huis, maar ook barstensvol nieuwe energie. Geef je team de boost die het verdient en ervaar de magie van onze percussie workshop!

matthijs-smit-bRG2C0FAQEY-unsplash.jpg
Incentives Teambuilding Noord Holland Vergaderlocatie Meetinglocatie Beloningsreis Samenwerken Lokaal Duurzaam Relatiebeheer Relatiegeschenken Team TeamUitje Teamdag Borrel Unieke locaties Beleving Langedijkeruitje Teamdag organiseren Meeting organiseren Heidag Heidagen Overnachten Unieke beleving Water Varen Sportieve dagen Heisessies Heisessiedagen Eten Drinken Uitstekend georganiseerd Lachen Inspiratie Inspirerende dag Restaurant aan het water Lokaal samenwerken Duurzaam samenwerken Teambuilding en Vergaderen Trainingsdagen Vergaderen aan het water Vergaderen in huiselijke sfeer Vergaderen in rust Vergaderen in een kerk Lunchen in Dijk en Waard Dijk en Waard Vergaderen in Dijk en Waard Meeting in Dijk en Waard Overnachten in Dijk en Waard Geheim Eiland in Dijk en Waard Teamdag organiseren in Dijk en Waard Uiteten Dijk en Waard Vergaderen aan zee IJsbad Wim Hof Avontuur Compleet georganiseerde Heidagen in Dijk & Waard Vergaderen Heerhugowaard Meeting Heerhugowaard

Brainstorm of Vergadervaart

Stijlvol vergaderen of briljante ideeën laten stromen terwijl je heerlijk aan het varen bent? Ontdek onze exclusieve Brainstorm of Vergadervaart, waarbij wij je meenemen op een onvergetelijke reis op het water.


Geniet van de weelderige omgeving aan boord, inclusief ervaren schipper. Voor kleinere groepen bieden we een intieme sloep voor maximaal 6 personen, terwijl grotere teams kunnen kiezen voor onze royale sloep met plaats voor maximaal 15 personen. Laat je inspireren terwijl de schipper je meeneemt naar adembenemende plekken en zijn mooiste verhalen deelt. 
 

Waarom niet naar een geheim eiland varen voor een onvergetelijke proeverij van lokale wijnen of bieren? Of kies voor een fantastische lunch aan boord of een heerlijk diner bij de lokale horeca. De mogelijkheden zijn eindeloos, en wij passen jouw teambuilding met passie op maat aan.
 

Laat de ideeën stromen, de creativiteit floreren en de samenwerking verdiepen terwijl je geniet van de inspirerende vaart. Stap aan boord en laat ons jouw vergadering tot een onvergetelijke belevenis maken!

Stap in de fascinerende wereld van vuur spuwen met onze grensverleggende en educatieve worksop

Ontdek een adembenemende ervaring die elke verwachting overtreft en je meeneemt naar ongekende hoogten.
 

Onze vuurspuw workshop is een meeslepende reis waarbij je de kunst van het vuurspuwen leert beheersen. Onder begeleiding van ervaren professionals krijg je niet alleen de technieken onder de knie, maar duik je ook diep in de wetenschap achter deze spectaculaire kunstvorm.
 

Deze educatieve en grensverleggende beleving biedt meer dan alleen vuurspuw vaardigheden. Het is een kans om jezelf te overtreffen, angsten te overwinnen en met een hernieuwd gevoel van zelfvertrouwen naar huis te gaan. Elk moment van de workshop is doordrenkt met opwinding en verwondering, waardoor het niet alleen een onvergetelijke ervaring is, maar ook een waardevolle investering in persoonlijke groei.


Laat je verrassen door de magie van het vuurspuwen en ervaar een workshop die de grenzen van verwachtingen verlegt. Ben jij klaar om jezelf te verbazen en het vuur in jezelf en je team aan te wakkeren? 

wojtek-mich-eDjmZQQD0uw-unsplash.jpg
Trainingslocatie Heerhugowaard Vergaderlocatie Heerhugowaard Teamdag Heerhugowaard Groepsactiviteiten onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek efficiëntie creëren binnen een groep mensen Afdelingsuitje Personeelsuitje Inspirerende dag in Dijk & Waard Op maat Exclusief Unieke dag

Bakkersbeleving
 

Stap aan boord van de Langedijker koolschuit en beleef een uniek teamuitje naar de lokale banketbakker, sinds 1914 in Broek op Langedijk. Vertel dat maar eens aan je vrienden. Jullie avontuur begint al bij Museum de Broekerveiling, waar jullie aan boord gaan. Laat de schipper jullie meenemen door het sprookjesachtige Rijk der Duizend Eilanden, terwijl hij historische verhalen verteld over de omgeving. Dus vraag hem gerust het hemd van zijn lijf. 
 

Na een tijdje op het water krijgen jullie vast trek, komt dat even goed uit. De koolschuit meert aan, en een korte wandeling brengt jullie bij de banketbakker. Hier staat een onvergetelijke, educatieve en smaakvolle teambuilding ervaring op jullie te wachten. Samen met je team ga je aan de slag met het maken van heerlijke truffels, Langedijker eierkoeken en vers speculaas.


De bakker deelt niet alleen zijn passie voor bakken, maar ook de rijke geschiedenis achter zijn ambacht. Van bakkersgerei, zoals banket vormpjes uit de jaren 50 tot receptenboeken uit de jaren 30. Maar ook verhalen achter het brood over de hele wereld, je kunt het zo gek niet bedenken tijdens deze bijzondere beleving. Een teambuilding die niet alleen smaakpapillen prikkelt, maar ook de teamgeest versterkt met een vleugje geschiedenis en ambachtelijkheid.

Ontdek de verrukkelijke wereld
van ambachtelijk ijs

Suzanne neemt je mee op een smaakvolle reis naar de lekkerste ijsjes, rechtstreeks van de vruchtbare Langedijker bodem.
 

Proef de passie en kwaliteit van lokale streekproducten, zoals verse melk van het Langedijker Melkboetje, waarvan Suzanne je leert hoe je er overheerlijk ijs van bereidt. Na een intensieve vergadering is er geen betere manier om het hoofd leeg te maken of juist nieuwe inspiratie op te doen dan met deze verfrissende en inspirerende workshop.
 

In slechts een uur tijd leert Suzanne jouw team de fijne kneepjes van het ijs maken, en creëren jullie samen een unieke smaakbeleving. Deze workshop gaat verder dan alleen het bereiden van ijs; het is een onvergetelijke ervaring waarin teamwork en culinaire creativiteit samenkomen.
 

Laat je verrassen door de magie van zelfgemaakt ijs en geef jouw team een unieke smaakvolle boost. Verwen je zintuigen en ontdek de kunst van ijs maken met onze Workshop IJs Maken.

Trainingslocatie Heerhugowaard Vergaderlocatie Heerhugowaard Teamdag Heerhugowaard Groepsactiviteiten onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek efficiëntie creëren binnen een groep mensen Afdelingsuitje Personeelsuitje Inspirerende dag in Dijk & Waard Op maat Exclusief Unieke dag
Incentives Teambuilding Noord Holland Vergaderlocatie Meetinglocatie Beloningsreis Samenwerken Lokaal Duurzaam Relatiebeheer Relatiegeschenken Team TeamUitje Teamdag Borrel Unieke locaties Beleving Langedijkeruitje Teamdag organiseren Meeting organiseren Heidag Heidagen Overnachten Unieke beleving Water Varen Sportieve dagen Heisessies Heisessiedagen Eten Drinken Uitstekend georganiseerd Lachen Inspiratie Inspirerende dag Restaurant aan het water Lokaal samenwerken Duurzaam samenwerken Teambuilding en Vergaderen Trainingsdagen Vergaderen aan het water Vergaderen in huiselijke sfeer Vergaderen in rust Vergaderen in een kerk Lunchen in Dijk en Waard Dijk en Waard Vergaderen in Dijk en Waard Meeting in Dijk en Waard Overnachten in Dijk en Waard Geheim Eiland in Dijk en Waard Teamdag organiseren in Dijk en Waard Uiteten Dijk en Waard Vergaderen aan zee IJsbad Wim Hof Avontuur Compleet georganiseerde Heidagen in Dijk & Waard Vergaderen Heerhugowaard Meeting Heerhugowaard

Overnachten

Geef jouw trainingsdagen, vergaderingen, teambuildingUitjes of heisessies een vleugje luxe en comfort door te kiezen voor een overnachting bij LangedijkerUitje. Na een dag vol inspiratie en samenwerking is er niets fijner dan neer te strijken op een van de prachtige overnachtingslocaties in de buurt.
 

Laat ons jouw nachtrust verzorgen in stijlvolle accommodaties, zodat je de opgedane energie van de dag optimaal kunt vasthouden. 
 

Ontwaak de volgende ochtend met een glimlach, wetende dat er een overheerlijk ontbijt op je wacht. Onze zorgvuldig geselecteerde overnachtingsmogelijkheden bieden niet alleen comfortabele bedden, maar ook de mogelijkheid om de dag te beginnen met een smakelijk ontbijt dat je voorbereidt op een nieuwe dag vol energie.

Teambuilding combineren met een vergadering?

Wij van de LangedijkerUitje Vergaderkamer geloven dat de beste ideeën en nieuwe inzichten niet op een bureaustoel worden geboren, maar in een creatieve, lichte en unieke omgeving aan het water met lekkere koffie, overheerlijke macarons en de beste materialen om mee te werken. Dat kan in onze LangedijkerUitje Vergaderkamer, vergaderen in huiselijke sfeer op een unieke locatie aan het water. Kijk hier voor de mogelijkheden. Liever vergaderen in de buitenlucht? Ook dat is mogelijk, in onze vergadersloep. 

 

Interesse in:
Bijeenkomst uitbreiden met:

Bedankt voor jouw interesse in LangedijkerUitje, wij nemen op werkdagen binnen 48u contact met je op!

Reserveringsaanvraag

Vul onderstaand aanvraagformulier in en wij verzorgen alles tot in detail