top of page

    

Exclusieve & compleet verzorgde Teambuildingsdagen min. 15 pers. vanaf 100 p.p. ex. BTW i.c.m. onze unieke vergaderlocatie hanteren we een minimaal van 8 pers.

Teambuilding & Heisessies

Wil je dat jouw team of club even wakker wordt geschud of elkaar echt leert kennen? Daag ze uit met bijvoorbeeld een personal trainer op ons geheime eiland.. Zo vergroot je het groepsgevoel. Lekker buiten kajakken, suppen, varen of yoga met competitie-spelelement, lekker duurzaam. Ga op avontuur door het sprookjesachtige Rijk der Duizend Eilanden in de Vergadersloep of maak kennis met een unieke Lach Workshop of Wim Hof IJsbad Experience. Een compleet verzorgde belevingsdag organiseren wij voor jullie tot in de kleinste details met een kakelverse lunch, een overheerlijk diner of BBQ bij de lokale horeca in Dijk & Waard. Dit alles op de meest unieke locaties in Langedijk. Ons doel: dat je je meer thuis voelt dan te gast. Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden. 

 

IMG_5967.HEIC

IJsbad Experience

De energieke break tijdens elke vergadering! De gecertificeerde Wim Hof-trainer René Valk geeft je ademhalingstraining en leert je connectie te maken met je lichaam d.m.v een gedeeltelijke koudetraining en een ijsbad experience van handen en armen.

 

Wat levert het je op:

 • Betere concentratie in jouw team tijdens het vergaderen

 • Duidelijke en praktische uitleg wat stress is.

 • Hoe dien je om te gaan met stress.

 • Nieuwe energie door je volledige lichaam weer terug in zijn kracht te zetten.

 • Van tunnelvisie naar de helikopterview.

 • Volledige ontspanning door nieuw gevonden zuurstof.

 • Je verbetert je concentratie.

 • Meer controle over je ademhaling.

 • Een betere vetverbanding.

 • Van onnatuurlijke naar natuurlijke omgang van lichaam en geest.

 • Je krijgt het oergevoel weer terug.

 • Een zuurstofrijk lichaam geeft je een energieboost voor de rest van de dag.

Met aandacht voor ademhalingstechnieken, koude training, beweging en mentale fitheid. Waardevol zijn voor elkaar. Vind rust en leer hoe je je mentale en fysieke kracht kunt vergroten. Een heerlijke training! Gezondheid, weerstand, energie en stress zijn onderdeel van alle programma’s van deze professional.

Een workshop of beleving bij LangedijkerUitje is altijd i.c.m. onze unieke Vergaderlocatie, Vergadersloep of compleet georganiseerde en Verzorgde teambuildingsdag.

DiscGolf beleving

Na de vergadering even lekker de buitenlucht in en actief bezig zijn met elkaar? Dat kan in het mooie Park van Luna. Omringd door water, bos, weides en zelfs een strand ligt dit mooie stukje natuur, waar sinds kort een uniek parcours is aangelegd om te discgolfen, of misschien beter bekend als frisbeeën;) Leer de technieken van een professional om vervolgens lekker samen te lachen, gieren en brullen!


 

Yoga

Hoe cool is het als je na jullie teambuildingsdag of heisessie kan vertellen dat je samen met jouw team suppend, varend of kajakend naar een geheim eiland of kerk bent gegaan? Samen op dat eiland hebt geyogaad. En dat onder professionele en ervaren begeleiding van een doorgewinterde yogadocente. Zij weet hoe ze groepen moet boeien. En dat je als klap op de vuurpijl ook nog eens bent verwend met een overheerlijke, huisgemaakte lunch van een lokale ondernemer, gaaf toch? En nee, wees niet bang voor het koude water als je besluit te gaan suppen... daar hebben we speciale pakken voor! Je waant je absoluut even op een unieke plek midden in het Rijk der Duizend Eilanden. En dat allemaal op één dag. 

IMG_2084_edited.jpg
IMG_3896.jpeg

Brainstorm of Vergader vaart

Hou je ervan om op stand te leven? Wij hebben twee prachtige sloepen tot onze beschikking: één sloep voor max 6 personen en één sloep voor max 15 personen. Beide inclusief schipper. De schipper vertelt jullie de mooiste verhalen en vaart je naar een geheim eiland voor bijvoorbeeld een waanzinnige proeverij van lokale wijnen of bieren of te gekke teambuilding met vooraf een fantastische lunch of aansluitend een heerlijk diner bij de lokale horeca. Meer weten en inspiratie opdoen? Wij maken jouw teambuilding met passie op maat.

IMG_1526.HEIC

Workshop IJs maken 

De lekkerste ijsjes van Langedijker bodem. Suzanne van Sparkle ice and more bereid overheerlijk, ambachtelijk ijs van lokale streekproducten zoals verse melk uit de tap van het Langedijker Melkboetje. Na een vergadering even lekker het hoofd leegmaken of juist meer inspiratie opdoen? Tijdens een inspirerende workshop leert Suzanne jouw team in een uur zelf de kneepjes van ijs maken, een unieke beleving! 

IMG_9744.jpeg

Overnachten

Blijven slapen tijdens de door LangedijkerUitje georganiseerde trainingsdagen, na jullie vergadering, teambuildingsUitje of een heisessie? Wij zorgen graag voor een goede nachtrust bij een van de prachtige slaapmogelijkheden in de buurt met 's morgens een overheerlijk ontbijtje. 

Teambuilding combineren met een vergadering?

Wij van de LangedijkerUitje Vergaderkamer geloven dat de beste ideeën en nieuwe inzichten niet op een bureaustoel worden geboren, maar in een creatieve, lichte en unieke omgeving aan het water met lekkere koffie, overheerlijke macarons en de beste materialen om mee te werken. Dat kan in onze LangedijkerUitje Vergaderkamer, vergaderen in huiselijke sfeer op een unieke locatie aan het water. Kijk hier voor de mogelijkheden. Liever vergaderen in de buitenlucht? Ook dat is mogelijk, in onze vergadersloep. 

 

Interesse in:
Bijeenkomst uitbreiden met:

Bedankt voor jouw interesse in LangedijkerUitje, wij nemen op werkdagen binnen 48u contact met je op!

Reserveringsaanvraag

Vul onderstaand aanvraagformulier in en wij verzorgen alles tot in detail