top of page

Disclaimer

Algemene informatie
LangedijkerUitje is niet verantwoordelijk voor een ervaring bij een bezoek aan een uitje in Langedijk.

Op de website en social media kunnen mensen hun mening kwijt over een locatie of een uitje. LangedijkerUitje behoud zich het recht voor om reacties te redigeren op schrijf en taalfouten, in te korten of zelfs te verwijderen.
 

Alle rechten voorbehouden
 

Op het materiaal dat op de site te vinden is rust recht van intellectuele eigendom. LangedijkerUitje geeft de bezoeker toestemming om kleine delen van de site te delen via social media. Is het voor eigen gebruik in de zin van verrassing of cadeau? De vermelde informatie mag niet openbaar worden gemaakt zonder schriftelijke toestemming/ bevestiging van Ruby Groen, eigenaresse LangedijkerUitje.
 

Disclaimer
De inhoud van deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid voorbereid en samengesteld op basis van betrouwbare en actuele bronnen alsmede door derden aangeleverde gegevens.
 

De initiatiefnemers van deze site en betrokken partijen zijn niet verantwoordelijk voor enige afwijkingen of tekortkomingen in de gegevens en aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor nadelige gevolgen ten aanzien van eventuele onjuistheden, wijzigingen of onvolkomenheden in de hier en elders op basis van deze databases gepubliceerde/getoonde gegevens.

bottom of page