top of page

Vergaderen in het Blote Buiten van Langedijk
met privé schipper!

Wil jij de zaken op de werkvloer samen anders gaan bekijken? Dat kan alleen als je het samen anders doet!

Alle rust, inspiratie,  alleen jullie club, jullie eigen privé sloep, natuur, vissen, vogels, geiten en je eigen schipper die je meeneemt op avontuur met indien gewenst de mooiste verhalen. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Tijdens deze vaart leggen wij jullie gezelschap
compleet in de watten met kakelvers eten, drinken en pure beleving.

 

Eerst lunchen of na de vaart lunchen bij de lokale horeca aan het water of 1 van de 2 van oudsher dorps herbergen, we verzorgen graag jullie reservering op maat en met veel passie.

Aantal personen

4 - 15 personen

Tijdsduur:

2 tot 7,5 uur

Locatie:

Langedijk

Kosten:

Op maat

LangedijkerUitje Vergadersloep

Dit is de LangedijkerUitje Vergadersloep een prachtige en exclusieve aanvulling op de Vergaderkamer voor max. 7 of onze grotere sloep voor max. 15 personen.

IMG_3896.jpeg

Ontdek het Sprookjesachtige Rijk der Duizend Eiladen

Laat je betoveren door de schoonheid van het authentieke Langedijk en de unieke Rijk der Duizend Eilanden. Vol enthousiasme, passie en kennis varen wij jullie gezelschap door het wonderschone Rijk der Duizend Eilanden, het unieke Oosterdel gebied en door de sprookjesachtige Achterburggracht te Langedijk.

Voor wie?

Directiedag, MT Uitje, BedrijfsUitje, Ondernemingsraad, Raad van Bestuur, Zakenrelaties, Heisessie, Vergaderen, Inspiratiedag, Teamdag, Teambuildingsdag, VergaderUitje, BedrijfsUitje, TeamUitje en AfdelingsUitje.

IMG_5268.jpg
DSC_0289.JPG

Combineren met
proeverijen

Midden op een geheim eiland in het sprookjesachtige Rijk der Duizend Eilanden genieten van een  proeverij van Langedijker Bier of prijswinnende bubbels en wijnen van de lokale wijndomein.

Een sollicitatie aan boord?

Vergaderen, sollicitanten aan boord, Sales-meeting, directievergadering, raad van bestuur, HR-overleg, intervisie of supervisie bijeenkomst, brainstormen, coaching of training. Wij bieden ook een mooie combinatie met golfen en culinaire tongstrelerij of iets anders inspirerends en dat in alle rust op het water.

IMG_6632.jpeg
IMG_7236.jpeg

Trouwvaartje

Maak jullie mooiste dag van je leven af met iets unieks…

 

Een wonderschone vaart in een sjieke sloep in het Sprookjesachtige Rijk der Duizend Eilanden. 

 

Echt even jullie moment.

 

Wij leggen jullie compleet in de watten, proosten op jullie met een prijswinnende Langedijker bubbel, maken foto’s en versieren de boot met een persoonlijke noot en geheel in stijl van jullie dag! 

 

We varen jullie overal naartoe…trouwlocatie, eiland om jullie prachtige taart aan te snijden…

 

Wil je jullie gasten op passende wijzen laten meevaren? Dat kan! 

 

Wij verzorgen voor jullie gezelschap authentieke akkerschuiten incl. leuke schippers boordevol mooie verhalen en overheerlijk feestelijk lekkers aan boord. 

 

NB: 

Trouw en feestlocaties, eiland om je bruidstaart aan te snijden, catering, een Babs en de gehele organisatie van jullie bruiloft houden jullie geheel in eigen regie of geef je uit handen aan iemand die daar twinkelende ogen van krijgt bv. een weddingplanner.

Jouw eigen wensen toevoegen? Het kan ons niet gek genoeg! Bij LangedijkerUitje zijn de mogelijkheden oneindig. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. Laten we eens samen ontdekken hoe gaaf Langedijk is!

Ons doel: Dat je je meer thuis voelt dan te gast.

Extra opties toevoegen:
Bijeenkomst uitbreiden met:

Bedankt voor jouw interesse in LangedijkerUitje, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Reserveringsaanvraag

Vul onderstaand aanvraagformulier in en wij verzorgen alles tot in detail