top of page

Vergaderen in de hemel op aarde?

Ideaal voor grote groepen van 25 tot 45 personen

Incentives Teambuilding Noord Holland Vergaderlocatie Meetinglocatie Beloningsreis Samenwerken Lokaal Duurzaam Relatiebeheer Relatiegeschenken Team TeamUitje Teamdag Borrel Unieke locaties Beleving Langedijkeruitje Teamdag organiseren Meeting organiseren Heidag Heidagen Overnachten Unieke beleving Water Varen Sportieve dagen Heisessies Heisessiedagen Eten Drinken Uitstekend georganiseerd Lachen Inspiratie Inspirerende dag Restaurant aan het water Lokaal samenwerken Duurzaam samenwerken Teambuilding en Vergaderen Trainingsdagen Vergaderen aan het water Vergaderen in huiselijke sfeer Vergaderen in rust Vergaderen in een kerk Lunchen in Dijk en Waard Dijk en Waard Vergaderen in Dijk en Waard Meeting in Dijk en Waard Overnachten in Dijk en Waard Geheim Eiland in Dijk en Waard Teamdag organiseren in Dijk en Waard Uiteten Dijk en Waard Vergaderen aan zee IJsbad Wim Hof Avontuur Compleet georganiseerde Heidagen in Dijk & Waard Vergaderen Heerhugowaard Meeting Heerhugowaard

Stap binnen in de hemel op aarde voor jouw volgende vergadering. Bij onze inspirerende kerk in Zuid-Scharwoude wordt vergaderen een unieke ervaring. Deze buitengewone locatie biedt een heerlijke, lichte omgeving direct aan het water, met een panoramisch uitzicht over de grachten van het Duizend Eilandenrijk. Dit is niet zomaar een vergaderplek; dit is een plek waar ideeën tot bloei komen te midden van een betoverende setting.
 

Of je nu met een klein team bent of een grotere groep, onze kerk biedt de ruimte. Vergader met maximaal 25 personen in een zittende opstelling of maximaal 45 personen in een actieve setting. Hier is alle ruimte om te brainstormen en te overleggen in een omgeving die je creativiteit stimuleert.
 

Tijdens de vergadering even tot rust komen? Lunch op de kerkbanken behoort tot de mogelijkheden. Of schudt het hoofd weer even wakker met een verfrissende Wim Hof IJsbad Experience. Voor degenen die behoefte hebben aan ontspanning biedt onze locatie ook de mogelijkheid tot een Yoga sessie. Ervaar een vergadering die verder gaat dan zakelijke gesprekken en laat je team inspireren in deze unieke omgeving. Ontdek hoe deze inspirerende kerk jouw vergaderingen een buitengewone dimensie geeft.

 

Geschikt tot 40 personen in cabaret opstelling.

Prijzen Vergaderkerk incl. aparte royale vergaderruimte a/h water incl. alle faciliteiten zoals beschreven. 

Incl. gehele dag koffie, heerlijk zoet van de banketbakker, tafelwater, spa's, schaal vers fruit en een goed gevulde koelkast sappen en frisdrank. 

€795,- voor halve dag (4 uur) tot 20 pers.

€895.- voor halve dag (4uur) 20 tot 40 pers.
€995,- voor hele dag (8 uur) tot 20 pers.

€1095.-voor hele dag (8 uur) 20 tot 40 pers.
€1295,- voor extra lange dag (12 uur) 1 tot 40 pers.
€1875- voor twee hele dagen (16 uur) tot 20 pers.

€1975- voor twee hele dagen (16 uur) 20 tot 40 pers.

 

Wij hanteren de volgende dagdelen (overige tijden in overleg):  
- 08:30 tot 12:30u
- 13:30 tot 17:30u

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk!

Bij ons gaat vergaderen hand in hand met genieten. Onze vergaderlocatie biedt niet alleen een inspirerende omgeving, maar ook een scala aan verfrissende drankjes en heerlijke versnaperingen. Of je nu zin hebt in een een vers kopje koffie, een romige cappuccino, een opwekkende gember- of muntthee, of zelfs verfrissend limoenwater, wij hebben het allemaal voor je klaarstaan. Een schaal vol vers fruit en een goed gevulde koelkast met sappen en frisdranken maken jouw vergadering compleet.

Wat onze culinaire ervaring extra bijzonder maakt, is onze samenwerking met lokale horeca en banketbakkerijen uit Dijk & Waard. Zij verzorgen al het lekkers dat je in onze vergaderlocatie vindt. Bij ons staan gezond, lokaal, smakelijk, duurzaam en ambachtelijk hoog in het vaandel.
 

Om jouw culinaire ervaring helemaal op maat te maken, bieden we diverse lokale culinaire opties aan. Kies simpelweg wat het beste bij jouw gezelschap past, en wij zorgen ervoor dat het op tijd voor jullie klaarstaat.

Vegetariërs, vegans, of gasten met intoleranties of allergieën in je gezelschap? Laat het ons weten, en wij zorgen dat iedereen volop kan genieten. Bij ons draait het niet alleen om vergaderen, maar om een complete en zorgeloze beleving. 

Wil je even helemaal vergeten dat jullie aan het vergaderen zijn?

Laat je inspireren door onderstaande heisessies. Klik hier voor meer belevingen.

Locatie:
Extra opties toevoegen:
Bijeenkomst uitbreiden met:

Ons doel: Dat je je meer thuisvoelt dan te gast. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Reserveringsaanvraag

Vul onderstaand aanvraagformulier in en wij verzorgen alles tot in detail

bottom of page