top of page


Wie is & wat doet LangedijkerUitje?

Mijn naam is Ruby Groen en ik ben bevlogen door gastvrijheid en ontzorgen. Ik neem jou graag mee in mijn kijk op de wereld van aandacht, kwaliteit, duurzaam ondernemen, puurheid en lokaal samenwerken. Dit doe ik door middel van het organiseren van unieke, lokale, duurzame en compleet verzorgde Vergaderingen, Teambuildingsdagen, Heisessies en sloepvaarten zonder dat het gekunsteld is.

 

Ons doel?!
Dat jij als organisator jezelf meer thuisvoelt dan te gast tijdens jouw eigen vergadering, meeting, teambuilding, sloepvaart, inspirerend overleg, training of presentatie. 

Over LangedijkUitje

Durf jij jouw team of bedrijf in de watten te laten leggen door ons?

Onderdelen

LangedijkerUitje heeft 3 onderdelen en dat alles in het mooie waterrijke Langedijk 

Vergaderkamer

Wij van LangedijkerUitje hebben een unieke vergaderlocatie aan het water max. 12 pers.

Wij geloven dat de beste ideeën en nieuwe inzichten niet op een stijve bureaustoel worden geboren, maar in een creatieve, lichte en unieke omgeving met lekkere koffie, overheerlijke macarons, goed gevulde koelkast, vers fruit en de beste materialen om mee te werken.

Wil je jouw club wakker en scherp houden tijdens de vergadering? Klik hier.

Wij vermaken ze graag met onze unieke teambuildingsactiviteiten op maat of een heerlijke inspirerende rondvaart door het Rijk der Duizend Eilanden. 

Teambuilding

Niet vergaderen wel een compleet verzorgd TeambuildingsUitje?


Wij organiseren dit op de meest unieke en inspirerende locaties in Langedijk in combinatie met de leukste activiteiten, de beste lokale ondernemers, de meest mooie natuur, het lekkerste eten en drinken en de fijnste gastvrouwen.

 

Vanaf 15 personen.

Klik hier voor ons volledige aanbod.

Vergadersloep

Jouw relaties of team leggen wij graag compleet in de watten tijdens een vergadering, meeting of brainstormsessie op het water.

Dat doen wij in onze unieke LangedijkerUitje Vergadersloep en varen door het Sprookjesachtige Rijk der Duizend Eilanden max. 15 pers.

Op het water ga je de zaken samen met jouw team anders bekijken en krijg je een boost aan Inspiratie. 

Uiteraard incl. schipper, kakelvers eten en drinken. Nieuwsgierig? Klik hier.

david-holifield-HE5AQ1dlvi0-unsplash.jpg
IMG_3034.jpeg

Waarom Langedijk?

Die zakelijke, dienstverlenende hersenkwabben in mijn hoofd wilden met elkaar samenwerken en hun langgekoesterde missie verwezenlijken. Groepen een mooie beleving bezorgen in het waterrijke Langedijk op een lokale, duurzame en maatschappelijk verbindende manier. Langedijk met zijn unieke natuur, het waterrijke Rijk der Duizend Eilanden en zijn prachtige tuinders historie. Bij die missie kan de samenwerking met de lokale hardwerkende ondernemers, stichtingen en verenigingen in Langedijk zeker niet ontbreken.  

 

Naar uw smaak

Wij regelen met passie jullie vergadering, HR meeting of directieoverleg op onze unieke locatie evt. aanvullend met teambuilding. Liever vergaderen op het water of op een geheim eiland, dat kan. Wij zijn er voor jullie tot in de kleinste details met jullie eigen ingrediënten. LangedijkerUitjes op maat. Durf jij je jezelf en jouw team compleet in de watten te laten leggen door ons? Dan zit je hier op de juiste plek.   

Ons doel?! Blije mensen! Het kan ons werkelijk niet gek genoeg!  

Naar uw smaak

Wij regelen met passie jullie vergadering, directieoverleg op het water en teambuildingsuitje tot in de kleinste details met jullie eigen ingrediënten. LangedijkerUitje maakt alles op maat! 

 

Ons doel?! Blije mensen en dat je jezelf meer thuis voelt dan te gast.

Het kan mij werkelijk niet gek genoeg!

Privéleven

In mijn privéleven ben ik de vrouw van Marco Zuurbier en moeder van 2 heerlijke eigenwijze meiden.  

 

Tot halverwege 2017 werkte ik als adviseur/service medewerkster bij mooie bedrijven zoals Audi, Volkswagen en Ford. Mijn laatste werkervaring als adviseur particulieren was bij de geweldige werkgever Rabobank Alkmaar E.O. waar ik enorm veel heb geleerd. Daarnaast werkte ik vanaf veel te jong tot een aantal jaar geleden in alle facetten van de horeca. Toch kroop het bloed waar het niet gaan kon...  

272054879_1860882884119324_5522142121757482810_n.jpg
bottom of page