top of page


Wie is & wat doet LangedijkerUitje?

Mijn naam is Ruby Groen en ik ben bevlogen door gastvrijheid en ontzorgen. Ik neem jouw team of club graag mee in mijn kijk op de wereld van aandacht, kwaliteit, duurzaam ondernemen, puurheid en lokaal samenwerken.

Wij organiseren unieke, lokale, duurzame en compleet verzorgde Vergaderingen op 2 wonderschone locaties aan het water. Ook  i.c.m. Teambuilding, Heidag of een Sprookjesachtige Sloepvaart door het Rijk der Duizend Eilanden zonder dat het gekunsteld is.

 

Ons doel: dat je je meer thuis voelt dan te gast.

Warme groet, Ruby

Over LangedijkUitje

Durf jij jouw team of bedrijf in de watten te laten leggen door ons?

Incentives Teambuilding Noord Holland Vergaderlocatie Meetinglocatie Beloningsreis Samenwerken Lokaal Duurzaam Relatiebeheer Relatiegeschenken Team TeamUitje Teamdag Borrel Unieke locaties Beleving Langedijkeruitje Teamdag organiseren Meeting organiseren Heidag Heidagen Overnachten Unieke beleving Water Varen Sportieve dagen Heisessies Heisessiedagen Eten Drinken Uitstekend georganiseerd Lachen Inspiratie Inspirerende dag Restaurant aan het water Lokaal samenwerken Duurzaam samenwerken Teambuilding en Vergaderen Trainingsdagen Vergaderen aan het water Vergaderen in huiselijke sfeer Vergaderen in rust Vergaderen in een kerk Lunchen in Dijk en Waard Dijk en Waard Vergaderen in Dijk en Waard Meeting in Dijk en Waard Overnachten in Dijk en Waard Geheim Eiland in Dijk en Waard Teamdag organiseren in Dijk en Waard Uiteten Dijk en Waard Vergaderen aan zee IJsbad Wim Hof Avontuur Compleet georganiseerde Heidagen in Dijk & Waard Vergaderen Heerhugowaard Meeting

Onderdelen

LangedijkerUitje heeft 3 onderdelen en dat alles in het mooie waterrijke Langedijk 

Vergaderkamer

Wij van LangedijkerUitje hebben 2 Unieke Vergaderlocaties aan het water voor max. 12 pers. en 1 voor max 40 pers.

Wij geloven dat de beste ideeën en nieuwe inzichten niet op een stijve bureaustoel worden geboren, maar in een creatieve, lichte en unieke omgeving met lekkere koffie, overheerlijke macarons, goed gevulde koelkast, vers fruit en de beste materialen om mee te werken.

Wil je jouw club wakker en scherp houden tijdens de vergadering? Klik hier.


 

Vergaderen & Teambuilding

Een compleet verzorgde dag i.c.m. Teambuilding?


Wij organiseren jouw bijeenkomst tot in detail op de meest unieke en inspirerende locaties in

Dijk en Waard in combinatie met de leukste activiteiten, de beste lokale ondernemers, de meest mooie natuur, het lekkerste eten, drinken en de fijnste gastvrouwen.

 

Klik hier voor ons volledige aanbod.

Vergadersloep & Vergaderen

Jouw relaties of team leggen wij graag compleet in de watten tijdens een vergadering, meeting of brainstormsessie op het water.

Dat doen wij in onze unieke LangedijkerUitje Vergadersloep en varen door het Sprookjesachtige Rijk der Duizend Eilanden max. 15 pers.

Op het water ga je de zaken samen met jouw team anders bekijken en krijg je een boost aan Inspiratie. 

Uiteraard incl. schipper, kakelvers eten en drinken. Nieuwsgierig? Klik hier.

david-holifield-HE5AQ1dlvi0-unsplash.jpg
Trainingslocatie Heerhugowaard Vergaderlocatie Heerhugowaard Teamdag Heerhugowaard Groepsactiviteiten onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek efficiëntie creëren binnen een groep mensen Afdelingsuitje Personeelsuitje Inspirerende dag in Dijk & Waard Op maat Exclusief Unieke dag

Waarom Langedijk?

Die zakelijke, dienstverlenende hersenkwabben in mijn hoofd wilden met elkaar samenwerken en hun langgekoesterde missie verwezenlijken. Groepen een mooie beleving bezorgen in het waterrijke Langedijk op een lokale, duurzame en maatschappelijk verbindende manier. Langedijk met zijn unieke natuur, het waterrijke Rijk der Duizend Eilanden en zijn prachtige tuinders historie. Bij die missie kan de samenwerking met de lokale hardwerkende ondernemers, stichtingen en verenigingen in Langedijk zeker niet ontbreken.  

 

Naar uw smaak

Wij regelen met passie jullie vergadering, HR meeting of directieoverleg op onze unieke locatie evt. aanvullend met teambuilding. Liever vergaderen op het water of op een geheim eiland, dat kan. Wij zijn er voor jullie tot in de kleinste details met jullie eigen ingrediënten. LangedijkerUitjes op maat. Durf jij je jezelf en jouw team compleet in de watten te laten leggen door ons? Dan zit je hier op de juiste plek.   

Ons doel?! Blije mensen! Het kan ons werkelijk niet gek genoeg!  

Naar uw smaak

Wij regelen met passie jullie vergadering, directieoverleg op het water en teambuildingsuitje tot in de kleinste details met jullie eigen ingrediënten. LangedijkerUitje maakt alles op maat! 

 

Ons doel?! Blije mensen en dat je jezelf meer thuis voelt dan te gast.

Het kan mij werkelijk niet gek genoeg!

Privéleven

In mijn privéleven ben ik de vrouw van Marco Zuurbier en moeder van 2 heerlijke eigenwijze meiden.  

 

Tot halverwege 2017 werkte ik als adviseur/service medewerkster bij mooie bedrijven zoals Audi, Volkswagen en Ford. Mijn laatste werkervaring als adviseur particulieren was bij de geweldige werkgever Rabobank Alkmaar E.O. waar ik enorm veel heb geleerd. Daarnaast werkte ik vanaf veel te jong tot een aantal jaar geleden in alle facetten van de horeca. Toch kroop het bloed waar het niet gaan kon...  

Incentives Teambuilding Noord Holland Vergaderlocatie Meetinglocatie Beloningsreis Samenwerken Lokaal Duurzaam Relatiebeheer Relatiegeschenken Team TeamUitje Teamdag Borrel Unieke locaties Beleving Langedijkeruitje Teamdag organiseren Meeting organiseren Heidag Heidagen Overnachten Unieke beleving Water Varen Sportieve dagen Heisessies Heisessiedagen Eten Drinken Uitstekend georganiseerd Lachen Inspiratie Inspirerende dag Restaurant aan het water Lokaal samenwerken Duurzaam samenwerken Teambuilding en Vergaderen Trainingsdagen Vergaderen aan het water Vergaderen in huiselijke sfeer Vergaderen in rust Vergaderen in een kerk Lunchen in Dijk en Waard Dijk en Waard Vergaderen in Dijk en Waard Meeting in Dijk en Waard Overnachten in Dijk en Waard Geheim Eiland in Dijk en Waard Teamdag organiseren in Dijk en Waard Uiteten Dijk en Waard Vergaderen aan zee IJsbad Wim Hof Avontuur Compleet georganiseerde Heidagen in Dijk & Waard Vergaderen Heerhugowaard Meeting Heerhugowaard
bottom of page