top of page

Tuin beleving

Ben jij en je team dol op groen? Dan hebben wij dé perfecte tuin om jullie inspiratie te voeden. Terwijl de schipper jullie opwacht, worden jullie meegenomen op een educatieve reis door het unieke gebied van Langedijk. Pak je camera erbij, want verscholen in het Rijk der Duizend Eilanden wacht een betoverende tuin vol creatieve verrassingen.
 

Eenmaal aan land worden jullie hartelijk ontvangen door onze gastheer en gastvrouw, die vol passie de lekkerste drankjes voor jullie inschenken. Laat je betoveren door de betoverende ambiance terwijl je geniet van verse koffie, handgeklopte room en heerlijke likeurtjes. En alsof dat nog niet genoeg is, wachten er ook smakelijke hapjes op jullie.
 

Terwijl je je vergaapt aan de schoonheid om je heen, gaat de rondleiding verder. En in de verte klinkt het geluid van de Langedijker koolschuit, klaar om jullie verder mee te nemen op dit avontuur. Stap aan boord en laat je betoveren door het unieke Rijk der Duizend Eilanden. Dit wordt een ervaring om nooit te vergeten. Wauw!

IMG_0806.jpeg

Sfeerimpressie

Toch liever een andere beleving? 

Laat je inspireren door onderstaande TeambuildingsUitjes & Heisessies. Of klik hier voor meer belevingen.

Locatie:
Extra opties toevoegen:
Bijeenkomst uitbreiden met:

Ons doel: Dat je je meer thuisvoelt dan te gast. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Reserveringsaanvraag

Vul onderstaand aanvraagformulier in en wij verzorgen alles tot in detail

bottom of page