top of page

Bloemschik Beleving

Trek eropuit met je team en ervaar de betoverende charme van het sprookjesachtige Rijk der Duizend Eilanden. Stap aan boord van een authentieke schuit, waarbij jullie onderweg verwend worden met kakelvers lekkers en een adembenemend uitzicht op de weelderige natuur.
 

Eenmaal aangekomen op de bloemenakker worden jullie verwelkomd door een zee van kleurrijke plukbloemen. Onder begeleiding van onze deskundige bloemschikker leren jullie de geheimen van het vak en gaan jullie aan de slag om jullie eigen prachtige boeket samen te stellen.

Laat je inspireren door de natuurlijke schoonheid om je heen en creëer een uniek meesterwerk dat niet alleen je kantoor, maar ook je hart zal opfleuren. En het beste van alles? Je gaat naar huis met een vaas vol verse kleurenpracht, als blijvende herinnering aan een dag vol plezier, teambuilding en creativiteit.

Trainingslocatie Heerhugowaard  Vergaderlocatie Heerhugowaard  Teamdag Heerhugowaard Groepsactiviteiten  onderlinge samenwerking,  sociale binding,  vertrouwen,  groepsdynamiek  efficiëntie creëren binnen een groep mensen Afdelingsuitje  Personeelsuitje Inspirerende dag in Dijk & Waard Op maat Exclusief Unieke dag

Sfeerimpressie

Toch liever een andere beleving? 

Laat je inspireren door onderstaande TeambuildingsUitjes & Heisessies. Of klik hier voor meer belevingen.

Locatie:
Extra opties toevoegen:
Bijeenkomst uitbreiden met:

Ons doel: Dat je je meer thuisvoelt dan te gast. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Reserveringsaanvraag

Vul onderstaand aanvraagformulier in en wij verzorgen alles tot in detail

bottom of page