top of page
shelly0362

“Langedijk, het is een sprookje”

Bijgewerkt op: 10 nov. 2022

"Langedijk het is een sprookje"

Gepubliceerd op: 6 februari 2018

LANGEDIJK - "Langedijk, het is een sprookje” zegt eigenaresse Ruby Groen van LangedijkerUitje.com.


"Laat je verrassen…"


Vol trots vertelt ze over het dorp waarvan ze de ondernemers het liefst allemaal met elkaar wil verbinden om samen een platform te ieden aan “onze gasten” die Langedijk voor een dag of weekend komen bezoeken. "Dat is namelijk mijn grootste droom" zegt de Langedijkse. "Prachtige ondernemingen en een uniek natuurgebied zijn kenmerkend voor Langedijk. Varend door het unieke Oosterdel gebied en het prachtige Rijk der Duizend Eilanden in Broek op Langedijk nemen de charmante schippers je mee en vertellen de verhalen van toen.


Kijk je ogen uit op de Achterburggracht met zijn aangrenzende oude koolschuren, inmiddels veelal omgebouwd tot woonhuis maar met de uitstraling en details van toen. Ook vaar je langs de oudste en grootste groente doorvaarveiling ter wereld, Museum BroekerVeiling. Diverse restaurants, eetcafés en toeristische attracties bieden vertier voor de hele dag. Wat zou je denken van een waanzinnig leuke cocktailworkshop of een te gekke cursus flirten… Ook bieden de Langedijker ondernemingen veel sportieve activiteiten zoals ouderwets kloeten, Jeu de Boules, kolen stapelen, kajakken, sportief wandelen en suppen.


Ik neem je wel een keer mee" zegt ze lachend, "je gaat er heel blij van worden".


"Laatst hebben we met het team een InPlacement training gevolgd" gaat Ruby verder "dit in combinatie met een fantastische lunch en een rondvaart in een Langedijker koolschuit toe….ook gewoon in Langedijk, het was een te gekke dag en een verrijking voor ons team. Rijk gevulde picknickmanden, genieten van de lekkerste biefstuk in een fijn huiskamerrestaurant, kookworkshops met biologische producten, in of outdoor BBQ-en, een proeverij van wijn of bier? Langedijk heeft het allemaal en het geeft veel vertier.


Ook hebben we eens een workshop waxinelichthouder haken, bloemstuk op schaal en tashangers maken gedaan in Langedijk, wat een feestje was dat zeg. TeambuildingsUitjes, DagUitjes, TeamUitjes, MeerdaagseUitjes, VriendenUitjes, NichtenennevenUitjes, FamilieUitjes….alle “UITJES” worden bij LangedijkerUitje op maat gemaakt en voor ieders budget". Aan Ruby te merken kan ze eindeloos vertellen over dit unieke concept in Nederland.


"Kom" zegt ze "ik neem je mee…we gaan varen".






24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page