top of page

Molenaars Beleving

Heb je ooit gedroomd van een onvergetelijk avontuur waarbij je door schilderachtige waterwegen peddelt, onderweg geholpen wordt door een vriendelijke sluiswachter en uiteindelijk belandt bij een prachtige gerenoveerde molen? Wij kunnen je vertellen dat dit te gek is.

 

Jullie dag begint met een heerlijke, kakelverse lunch op het sfeervolle terras aan het water. Terwijl jullie genieten van vers bereide gerechten en bijpraten met collega's, worden jullie voorbereid op het avontuur dat voor jullie ligt. Gewapend met een duidelijke route en een flinke dosis teamspirit, stappen jullie in de kajaks en gaan op weg naar het magische Rijk der Duizend Eilanden.

Tijdens jullie tocht worden jullie vergezeld door het rustgevende geluid van kabbelend water en het betoverende uitzicht op idyllische landschappen. En net wanneer jullie denken dat het niet beter kan worden, komen jullie aan een prachtige molen.
 

Bij de molen worden jullie hartelijk ontvangen door de molenaar en zijn vrouw. Deze molen is niet zomaar een molen; van top tot teen gerenoveerd is in 2016, waar je binnen werkelijk niet weet wat je ziet. Een molen met een echte molenaa. Het is een Achtkante Grondzeiler, binnenkruier. Een meesterwerk van renovatie en geschiedenis. Stap binnen en laat je verrassen door de authentieke sfeer en het vakmanschap dat in elke hoek te zien is. En vergeet niet om te genieten van een heerlijk kopje koffie, geschonken door de molenaarsvrouw, terwijl jullie luisteren naar verhalen over de rijke geschiedenis van deze bijzondere plek.
 

Het avontuur is nog niet voorbij. Na het bezoek aan de molen peddelen  jullie terug naar het beginpunt, waar jullie worden beloond met een koude kletser en een smakelijk bittergarnituur. Terwijl jullie napraten over de hoogtepunten van de dag, kunnen jullie trots terugkijken op een teamuitje vol avontuur, ontdekking en onvergetelijke momenten.
 

Dus waar wachten jullie nog op? Pak je peddels en bereid je voor op een dag vol plezier en verbondenheid met je team. Kajakken door sluisjes, een bezoek aan een prachtige molen en genieten van elkaars gezelschap - dit wordt een teamuitje om nooit te vergeten!

IMG_9844.jpeg

Sfeerimpressie

Toch liever een andere beleving? 

Laat je inspireren door onderstaande TeambuildingsUitjes & Heisessies. Of klik hier voor meer belevingen.

Locatie:
Extra opties toevoegen:
Bijeenkomst uitbreiden met:

Ons doel: Dat je je meer thuisvoelt dan te gast. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Reserveringsaanvraag Vergaderlocatie

Vul onderstaand aanvraagformulier in en wij verzorgen alles tot in detail

bottom of page