top of page

Loopfiets Beleving

Stap op die loopfietsen en laat je meenemen op een avontuur dat je nergens anders vindt. Het is uniek in de wereld, een ware belevenis en lekker duurzaam. Een Nederlandse uitvinding die bijna iedereen kan doen. Ontdek de prachtige pareltjes van Langedijk en omgeving terwijl je samen met je team deelneemt aan het LangedijkerUitje Spel. Dit unieke Nederlandse concept brengt teambuilding naar een geheel nieuw niveau, waarbij plezier en samenwerking hand in hand gaan.

Jullie krijgen bij aanvang duidelijke instructies, en naar de instructrice luisteren is al een feestje op zich. Onder begeleiding van LangedijkerUitje rijden jullie een prachtige route in en om Langedijk. Met een inspirerend bezoekje bij de boer, waar jullie een rondleiding krijgen van een echte boerin en verse melk kunnen proeven.
 

Nog even lekker kletsen en weer door...

Tijdens de vervolgroute steken jullie nog even gezellig op bij een geheime locatie, een verrassing van LangedijkerUitje. Even ben je in een andere wereld. Nog een keer opsteken? Jullie team lust vast nog wel wat. Een lekkere bak koffie of een koude versnapering met bitterbal wordt vers bereid. Vergeten jullie het LangedijkerUitje spel niet af te maken? Werk samen, speel slim en ga de uitdagingen aan die jullie pad kruisen. Het winnende team zal beloond worden met een compleet verzorgd LangedijkerUitje.
 

Voor ieder wat wils

Is jullie groep een stuk groter? Geen probleem! We combineren dit avontuur met gave E-choppers. Zo is er voor ieder wat wils en kunnen jullie tijdens de rit afwisselen tussen loopfietsen en elektrische choppers. Kortom, een onvergetelijk avontuur waarbij teambuilding, plezier en ontdekking hand in hand gaan!

IMG_0399.jpg

Sfeerimpressie

Toch liever een andere beleving? 

Laat je inspireren door onderstaande TeambuildingsUitjes & Heisessies. Of klik hier voor meer belevingen.

Locatie:
Extra opties toevoegen:
Bijeenkomst uitbreiden met:

Ons doel: Dat je je meer thuisvoelt dan te gast. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Reserveringsaanvraag Vergaderlocatie

Vul onderstaand aanvraagformulier in en wij verzorgen alles tot in detail

bottom of page