top of page

Kajak beleving

Dompel je team onder in een onvergetelijk avontuur met ons Kajak Beleving. Het perfecte recept voor teambuilding, genieten en het versterken van jullie band.
 

Het sprookjesachtige landschap van het Rijk der Duizend Eilanden strekt zich voor jullie uit. Gewapend met een route, een flesje water, peddels en een flinke dosis teamspirit, gaan jullie op weg voor een onvergetelijke kajaktocht.
 

Maar wacht, het avontuur stopt hier niet. Onderweg wachten jullie uitdagende opdrachten en ludieke spelletjes, ontworpen om de teamgeest te versterken en de lachspieren te trainen. Terwijl jullie door de prachtige wateren navigeren, zullen jullie niet alleen genieten van de serene natuur, maar ook samenwerken, communiceren en vooral veel plezier maken.
 

Sluit de dag af met een gevoel van voldoening en een sterkere band dan ooit tevoren. Dit kajakavontuur is meer dan een uitje; het is een beleving die jullie als team dichter bij elkaar brengt. Dus waar wachten jullie nog op? Grijp de peddels, smeed herinneringen en bouw aan een hechter team met onze onvergetelijke Kajak Beleving!

IMG_2186.jpeg

Sfeerimpressie

Toch liever een andere beleving? 

Laat je inspireren door onderstaande TeambuildingsUitjes & Heisessies. Of klik hier voor meer belevingen.

Locatie:
Extra opties toevoegen:
Bijeenkomst uitbreiden met:

Ons doel: Dat je je meer thuisvoelt dan te gast. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Reserveringsaanvraag

Vul onderstaand aanvraagformulier in en wij verzorgen alles tot in detail

bottom of page