top of page

Kickboks clinic

Dompel je team onder in een dynamisch teambuildingsuitje. Jullie worden ontvangen door jullie personal trainer, een ware expert in de wereld van kickboksen. Hij kent de klappen van de zweep als geen ander: 4 maal Nederlands Kampioen Kickboksen, 2 maal Europees Kampioen Kickboksen, 1 maal Benelux Kampioen Boksen en winnaar van de Ben Bril Memorial. Schrik er niet van!
 

Na een gedetailleerde uitleg van de technieken en basismoves is het tijd om zelf de ring in te stappen en de beuk erin te gooien. Jullie krijgen de kans om elkaar uit te dagen, te sparren en zelfs je baas eens flink aan te pakken, met een knipoog uiteraard.

Dit is een unieke gelegenheid om samen te werken, grenzen te verleggen, je hoofd leeg te maken en elkaar op een heel andere manier te leren kennen.

 

Dit kickboksevent is niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een geweldige manier om de teamgeest te versterken en onvergetelijke momenten te creëren. Trek de handschoenen aan, voel de adrenaline en geniet van een teambuildingervaring die jullie nog lang zal bijblijven. Zijn jullie er klaar voor? Let's go!

DSC_0341.jpeg

Sfeerimpressie

Toch liever een andere beleving? 

Laat je inspireren door onderstaande TeambuildingsUitjes & Heisessies. Of klik hier voor meer belevingen.

Locatie:
Extra opties toevoegen:
Bijeenkomst uitbreiden met:

Ons doel: Dat je je meer thuisvoelt dan te gast. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Reserveringsaanvraag Vergaderlocatie

Vul onderstaand aanvraagformulier in en wij verzorgen alles tot in detail

bottom of page